Referenties

Klanten over (loopbaan)coaching met Gaby

Ik vond het erg prettig om met Gaby samen te werken omdat ze de vinger op de zere plek legt zonder belerend te zijn. Ik werd door de coaching weer zekerder van mijzelf en hierdoor bereidde ik me ook beter voor op mijn sollicitatiegesprekken. En ondertussen heb ik een nieuwe baan gevonden!!!!

Anne

In zeer korte tijd hebben we veel bereikt! Ik zat muurvast. Ik wist niet meer wat ik wilde en waar ik moest beginnen. Door de opdrachten en de gesprekken is het nu allemaal duidelijk. Ik weet weer wat ik wil en ook waarom. Ik kan nu gericht aan de slag en vooruit. Het enthousiasme en positiviteit van Gaby werkt ook erg aanstekelijk.

Chantal (NL Leert door)

Ik heb antwoord op mijn hulpvraag gekregen en daar gaat het natuurlijk om! Het traject heb ik als oprecht, vertrouwelijk, professioneel en doelgericht ervaren. Gaby schept vertrouwen, is oprecht geïnteresseerd en weet ook de vinger op de zere plek te leggen. Tegelijk houdt ze de regie op een soepele manier tijdens de gesprekken.

Guillaume (NL Leert door)

Ik wilde een switch maken in zowel mijn functie als branche, maar hoe pak je dat aan en wat wil en kan ik dan precies? Gaby heeft mij op een professionele en plezierige manier geholpen om deze vragen helder te krijgen. Ze weet je dusdanig te prikkelen met haar vragen dat je echt goed bij jezelf te rade gaat om tot de kern te komen. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en waar ik blij van word. Met nieuwe energie kan ik die switch nu dan ook echt gaan maken!
Monique

Alle stukjes van mijn puzzel zaten goed gehusseld in mijn hoofd. Gaby heeft ze gesorteerd en zodoende heb ik ze goed neer kunnen leggen. Door dit traject heb ik een hoofdstuk goed kunnen afsluiten en kan ik een nieuw hoofdstuk starten. Dit geeft rust en vertrouwen.
Max

In de zoektocht naar wat ik nu echt wil ben ik bij Gaby terecht gekomen. Door de openhartige gesprekken, goede vragen en opdrachten om nog dieper tot de kern te komen, weet ik nu nog beter waar ik voor sta. Het heeft mij inzichten gegeven in wie ik ben, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn doelen kan bereiken. Wanneer je opzoek bent naar een (loopbaan)coach zou ik zeker aanraden met Gaby in gesprek te gaan. Mij heeft het zoveel meer gebracht dan ik van te voren had kunnen bedenken.
Erika

Gaby heeft door haar relaxte wijze, inzichtelijke vragen en respect mij geholpen mijn gedachtegangen te veranderen en tot de kern van wie ik ben komen. Mijn coachingstraject met Gaby heeft een grote impact op mij gehad en heeft mij ook handvatten gegeven om het groei door te zetten.
Jenni

Los van de kennis, expertise en ervaring van Gaby, is ze gewoon een mooi mens met een goede vibe waarbij ik me heel veilig en vertrouwd heb gevoeld!
Nathalie

Geweldige coach, reikt je de juiste handvatten aan om verder te kunnen, door de juiste vraagstelling en oefeningen prikkelt Gaby je en daagt ze je uit om na te denken en een bewuste keuze te kunnen maken.
Christa

Gaby heeft mij inzicht gegeven in de richting die ik op wil gaan en handvatten gegeven binnen mijn huidige werk waardoor ik me nu een stuk sterker voel. De gesprekken heb ik als prettig ervaren vanwege het goed doorvragen van Gaby en dat ze heel duidelijk is en dingen concreet maakt.
Sunniva

Wat mij heeft geholpen is het kijken naar mijn krachten en hoe ik die het beste in kan zetten. Ik ben een positief persoon, maar heb ook zo mijn onzekerheden en dit proces heeft me geholpen meer te kijken naar wat ik wel kan in plaats van wat ik niet kan. Niet perfect is ook goed en dat probeer ik te onthouden! En dus focus op waar ik goed in ben en daar nog beter in worden!
Linda

Door de combinatie van de structuur die Gaby biedt en haar persoonlijkheid ben ik er van overtuigd dat haar aanpak voor mij beter heeft gewerkt dan een willekeurig ander traject.
Remco

In een traject van een paar weken tijd, heeft Gaby mij op de spoor gezet, dat mij leidde om mezelf beter te leren kennen. Ik maak nu beter gebruik van mijn positieve krachten en weet meer wat ik wil in het leven. Dat geeft me rust.
Marjolein

Gaby geeft de juiste handvatten aan maar is ook duidelijk over het werk dat gedaan moet worden door de gecoachte zelf. Gaby stel goede vragen waardoor ik goed nadenkt over de verschillende onderdelen. En ze ook lekker direct, dat waardeer ik heel erg.
Linda

Wat mij op de website van Gaby aansprak, heeft ze in het traject meer dan waar gemaakt. Ze heeft mij aan het werk gezet en tijdens de goede, open gesprekken heeft ze door het stellen van de juiste vragen ervoor gezorgd dat ik nu duidelijk weet welke kant ik op wil en vooral hoe ik dat moet aanpakken. Gaby is duidelijk, gestructureerd, analytisch maar bovenal een heel prettig persoon waar je je gelijk bij op je gemak voelt.

Anne Marie (NL Leert door)

Ik vond het prettig dat Gaby mij zelf in liet zien hoe ik ben en wat er bij mij past zonder dat zij een voorzet gaf. Ik ben niet alleen in gaan zien wat er qua werk bij mij past maar gewoon ook wie ik ben. Ik ben in gaan zien dat ik mag zijn wie ik ben. 

Danielle

Gaby is open en gestructureerd. Dit helpt om een helder plaatje te krijgen en om jezelf te blijven tijdens het traject. Het traject is helder en duidelijk opgebouwd. De structuur is er, maar er bleef ruimte om te doen wat er bij mij paste op dat moment.

Rosa (NL Leert door)

Ik vond het erg prettig om samen met Gaby mijn loopbaanpad helderder te krijgen. Ze heeft mij echt geholpen om overzicht te creëren en om stap voor stap te werken. Gaby straalt rust uit en dat stelt je op je gemak. Er was ruimte om mijn gedachten te delen. Vervolgens lukt het Gaby om er een geheel van te maken. Dat overzicht is zo prettig.

Monique (NL Leert door)

Zeer fijne gesprekken. Gaby kan erg goed luisteren om alles daarna concreet samen te vatten. Ze brengt overzicht in mijn hoofd.

Sarah (NL Leert door)

Het coachtraject was erg prettig. Het was echt een soort van ‘eyeopener’. Het heeft me verheldering gebracht in mijn wensen & mogelijkheden; waardoor ik gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe uitdaging die echt bij me past.

Barbara (NL Leert door)

Ik vond het coachtraject erg prettig. Ik vond het in het begin erg spannend. Vooral de mening die gevraagd werd van anderen. Maar daar heb ik juist heel veel aan gehad. Wat ik fijn vond was dat ik in het begin veel aan mezelf heb gewerkt waardoor ik de juiste beslissing kon maken in mijn loopbaantraject.
Daan

Zowel de fijne gesprekken met Gaby en de opdrachten die je krijgt aangereikt hebben mij flink aan het denken gezet. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar zorgt er uiteindelijk voor dat je niet langer vastloopt waar je dat eerder wel deed.
Petra

Gaby stelt je meteen op je gemak. Door de vragen die ze stelde en de oefeningen die we hebben gedaan, is de warboel in mijn hoofd bijna als vanzelf ontrafelt. Ik voel me weer ‘opgeruimd’, vrolijk, zelfverzekerd en sta weer met twee benen stevig op de grond.
Judith

Gaby stelde me de juiste vragen, gaf me inzicht in mijn denkpatronen en liet me ontdekken wat mijn krachten en belangrijkste normen en waarden zijn. Het is me nu duidelijk welke banen bij me passen en me energie zullen geven!
Susan

Ik vind het prettig om met Gaby te praten. Zij is rustig, kan goed luisteren en koppelt regelmatig terug; ook als het om lastige zaken gaat. Dat geeft mij input om tegenstrijdigheden of samenhangen te zien die ik zelf niet (meer) zie.
Judith

Door de vasthoudendheid van Gaby en haar niet oordelende maar wel kritische houding kwam ik tot inzichten over wat mij voldoening geeft in mijn werk die ik eerder niet had en waartoe ik alleen nooit was gekomen.
Maarten

Structuur en tegelijk ruimte voor uitstapjes, je eigen tempo en vooral je eigen leerweg- dat is wat Gaby je biedt. Zoek je een gepassioneerde loopbaancoach die niet stopt voor je bij de kern bent? Dan is Gaby de aangewezen persoon.
Wouter

Eerlijkheid, gelijkwaardigheid, anderen in ruimte geven en in hun waarde laten, respect. Als je bij iemand wilt komen die de kar voor je trekt, moet je niet bij Gaby zijn. Bij haar trek jij jouw kar en zij moedigt jou aan en helpt waar het nodig is.
Willem

Dankzij dit traject is voor mij helder geworden in wat voor soort omgeving ik het liefste wil werken en wat mijn persoonlijke rol daarin bij voorkeur zou moeten zijn.
Robbert

Ik heb weer helder wat ik wil gaan doen en wat ik moet doen om dat te realiseren. En dat komt echt door het traject met Gaby.
Monique

Met open vragen en gerichte opdrachten, keerde ik in een paar weken terug op het pad naar wat ik wil en wat ik belangrijk vind in het leven. Gaby hield me een spiegel voor en ik kan nu duidelijker zien waar mijn krachten liggen. Deze gebruik ik in mijn nieuwe baan die bij me past.
Martin

Ik ga jou helpen als loopbaancoach!
Realiseer vol vertrouwen duurzame veranderingen in je loopbaan.