Referenties

Klanten over (loopbaan)coaching met Gaby

In mijn zoektocht naar een jobcoach kwam ik via een bekende uit bij Gaby. Na een vrijblijvende intake koos ik voor het verkorte loopbaancoachingstraject van 2 verlengde sessies aangevuld met een extra sessie om terug te blikken op de uitgevoerde opdrachten en gevoerde gesprekken.
Zowel tijdens het traject als na afloop was en ben ik erg tevreden over Gaby. De uitgekozen opdrachten, maar zeker ook de gestelde vragen hebben mij vele inzichten gegeven en last but not least antwoord gegeven op de centrale vraag die ik had aan het begin van het traject. Gaby luistert goed naar wat je vertelt en prikt op de juiste momenten door met erg goede vragen die je zelf aan het denken zetten.
Behalve 3 nuttige sessies heeft ze ook gezorgd voor voldoende bagage en tools om zelf actief aan de slag te blijven met het uitstippelen van het vervolg van mijn werkcarrière. Ik ben erg tevreden en zou Gaby van harte aanbevelen!

Jens

Ik wil Gaby ontzettend bedanken voor een fijn, verrijkend en verhelderend coachingstraject. Ik voelde me altijd erg welkom in haar praktijk. Haar vragen en oefeningen prikkelden en activeerden mij enorm. Het coachingstraject was een sprong in het diepe voor mij, maar al snel voelde ik aan dat ik bij haar aan het juiste adres was. Ik keek altijd uit naar de sessies en dat is precies wat nodig is voor een dergelijk traject. Nogmaals dank!

Michael

Via Via ben ik bij Gaby terecht gekomen en wat ben ik blij dat ik dit traject met haar ben aangegaan!! Een super fijne, emphatische en bovenal open en prettige coach die ontzettend goed luistert naar je behoeftes en daar ook het traject zonder moeite op aanpast. Door het bieden van een luisterend oor en het stellen van kritische vragen om op jezelf te reflecteren geeft Gaby je de mogelijkheid om dichterbij jezelf te komen en te weten waar je voor staat en waar je voor wilt gaan. Het heeft een stuk onrust weggenomen en een dosis vertrouwen gebracht. Ik zou haar zeker aanraden! Het was echt een hele prettige samenwerking.

Isabeau

Gesprekken met Gaby geven meer zelfinzicht en maken je bewust van je eigen kwaliteiten waarna je dit kan verhouden tov diverse banen. Gaby is enorm ruimdenkend en positief ingesteld wat het aangenaam maakt in contact.

Kyra

De loopbaan coaching bij Gaby heb ik als zeer prettig ervaren. Gaby gaf mij de structuur die ik nodig had om te onderzoeken wat bij mij past. De voorbereidende opdrachten en de evaluaties, helpen om bewust na te denken over hetgeen en goed stil te staan bij elke stap in het proces. Gaby is flexibel, prettig en laagdrempelig en benaderbaar. Mijn traject heb ik positief kunnen afsluiten met een nieuwe baan. Dankjewel voor de coaching Gaby! 

Meike

Ik heb Gaby ervaren als een heel open, eerlijk, toegankelijk en warm persoon, waar ik me direct en iedere coaching sessie op mijn gemak voelde. Daarnaast is Gaby kritisch, weet bij mij de juiste snaar te raken, weet je het soms ook luchtig te houden en ze heeft me regelmatig gepusht (op een vriendelijke manier) om echt eerlijk te zijn en me soms ook gedwongen om de situatie meermaals en van een andere kant te bekijken.

Michael

Gaby heeft mij geholpen dingen over mijzelf te leren, die ik zonder hulp niet had achterhaald. Ze stelde zich daarbij echt op als coach en kauwde niets voor. Hierdoor is het resultaat echt van mij.

Gaby investeert echt in het leren kennen van haar klanten. Ze maakt geen gebruik van lange vragenlijsten of standaardpakketten, maar van haar eigen methoden. Het gesprek is daarbij belangrijker dan de uitkomst van een of andere test. Daarbij stelt ze zich echt op als coach en begeleidt ze het proces.

Arthur

Gaby is gewoon een TOPPER ! een brok energie die je meeneemt in een mooi traject wat mij veel inzichten heeft opgeleverd waardoor ik nu in staat ben om op een andere manier te focussen op mijn toekomst, iets wat me zonder haar zeker niet was gelukt.

Frank

Ik ben erg blij dat ik het coachtraject heb gedaan. Het heeft me structuur, nieuwe inzichten en een plan gegeven voor het zoeken naar een baan. Elke sessie heeft me weer nieuwe energie en handvatten gegeven om door te gaan. Bovendien heeft het me weer zelfvertrouwen gegeven, waar ik dat even kwijt was toen ik stopte bij mijn werk. Dat is het meest waardevol voor mij. Heel erg bedankt daarvoor

Laura

Gaby weet je in korte tijd op een persoonlijke en speelse manier dichter bij jezelf te brengen. Door de inzichten die ze mij heeft gegeven durf ik nu uit mijn comfortzone te stappen en een nieuwe richting te kiezen.

Auke

Bedankt voor de fijne begeleiding en de mooie inzichten tijdens onze gesprekken. Door jou blijf ik groeien.

Linda

Hoi Gaby, heel goed nieuws! Ik start 1 april als medisch technicus! Ik ben heel blij! Zonder jouw hulp was ik hier nooit op uitgekomen. Dus nogmaals: heel hartelijk bedankt voor je hulp!

Arthur

Bij Gaby erg prettige gesprekken gehad. Soms confronterend om de spiegel voor gehouden te krijgen maar dat is juist goed om verder te kunnen. Het heeft mij zeer geholpen om weer een concrete visie te krijgen hoe verder. Dank Gaby.
Jeroen

Je herkent het misschien wel, zo’n moment in je leven waarop je denkt. Is dit nou de baan die ik heel mijn leven moet doen? Is dit nou waar ik elke ochtend wakker voor wil worden? Al snel kwam ik er met de hulp van Gaby achter dat dat niet zo was. Gaby heeft mij op weg geholpen om uit te vinden waar ik nou voor wil leven. Ze bood een luisterend oor, maar ze was ook heel kritisch. Juist die kritische vragen hebben mij enorm goed op weggeholpen. Gaby heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik enorme stappen heb gezet in het afgelopen jaar. Ik weet weer waar ik wakker voor wil worden en ik weet inmiddels wat ik moet doen om mijn dromen na te leven. Zoek je iemand die jou echt verder kan helpen in de zoektocht naar de juiste baan? Dan kan ik Gaby van harte aanbevelen. Ik ben haar in ieder geval super dankbaar voor alles. & ik hoop haar over een tijdje weer te zien. Gewoon omdat het ook nog eens altijd super gezellig is met haar!

Annelieke

In zeer korte tijd heeft Gaby mij op een veelbelovend spoor weten te zetten. Voor mij heel belangrijk ook: ik weet wat mij op korte termijn te doen staat. Gaby doet meer dan faciliteren en slimme vragen stellen, ze denkt en werkt mee om vage intenties om te zetten in daden.
Olivier

Ik heb het traject als erg zinvol ervaren. De gesprekken waren soms wel confronterend. Maar dat heeft mij juist goed vooruit geholpen. Het is een erg positieve ervaring geweest met jou. Ik zal je zeker aanraden.

Nigel

Ik vond het erg prettig om met Gaby samen te werken omdat ze de vinger op de zere plek legt zonder belerend te zijn. Ik werd door de coaching weer zekerder van mijzelf en hierdoor bereidde ik me ook beter voor op mijn sollicitatiegesprekken. En ondertussen heb ik een nieuwe baan gevonden!!!!

Anne

Ik heb een heel fijn traject gevolgd bij Gaby. Duidelijk, gestructureerd en goede tips. Gaby is een open persoonlijkheid, ik voelde me gelijk op mijn gemak met een makkelijke en persoonlijke benadering. Top!
Marielle

Dankzij Gaby ben ik nader tot de kern van motivatie gekomen waarvoor ik elke dag mijn bed wil uitkomen. Ik weet nu waarvoor ik sta en weet wat ik kan gaan doen om dit te verwezenlijken. Dit inzicht is heel erg fijn en brengt eindelijk ook een beetje rust in mijn hoofd en vertrouwen.
Maaike (NL Leert door)

Er is zoveel te willen en op die vraag heb ik echt duizenden dingen. Maar precies weten waar je behoefte aan hebt is zoveel meer waardevoller. En die behoefte heeft Gaby naar boven weten brengen in ons traject. En hierop heb ik mijn plannen voor de toekomst weten te maken.
Zonder haar had ik dit nooit kunnen doen.
Moniek (NL Leert door)

In zeer korte tijd hebben we veel bereikt! Ik zat muurvast. Ik wist niet meer wat ik wilde en waar ik moest beginnen. Door de opdrachten en de gesprekken is het nu allemaal duidelijk. Ik weet weer wat ik wil en ook waarom. Ik kan nu gericht aan de slag en vooruit. Het enthousiasme en positiviteit van Gaby werkt ook erg aanstekelijk.

Chantal (NL Leert door)

Ik heb antwoord op mijn hulpvraag gekregen en daar gaat het natuurlijk om! Het traject heb ik als oprecht, vertrouwelijk, professioneel en doelgericht ervaren. Gaby schept vertrouwen, is oprecht geïnteresseerd en weet ook de vinger op de zere plek te leggen. Tegelijk houdt ze de regie op een soepele manier tijdens de gesprekken.

Guillaume (NL Leert door)

Ik wilde een switch maken in zowel mijn functie als branche, maar hoe pak je dat aan en wat wil en kan ik dan precies? Gaby heeft mij op een professionele en plezierige manier geholpen om deze vragen helder te krijgen. Ze weet je dusdanig te prikkelen met haar vragen dat je echt goed bij jezelf te rade gaat om tot de kern te komen. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en waar ik blij van word. Met nieuwe energie kan ik die switch nu dan ook echt gaan maken!
Monique

Alle stukjes van mijn puzzel zaten goed gehusseld in mijn hoofd. Gaby heeft ze gesorteerd en zodoende heb ik ze goed neer kunnen leggen. Door dit traject heb ik een hoofdstuk goed kunnen afsluiten en kan ik een nieuw hoofdstuk starten. Dit geeft rust en vertrouwen.
Max

In de zoektocht naar wat ik nu echt wil ben ik bij Gaby terecht gekomen. Door de openhartige gesprekken, goede vragen en opdrachten om nog dieper tot de kern te komen, weet ik nu nog beter waar ik voor sta. Het heeft mij inzichten gegeven in wie ik ben, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn doelen kan bereiken. Wanneer je opzoek bent naar een (loopbaan)coach zou ik zeker aanraden met Gaby in gesprek te gaan. Mij heeft het zoveel meer gebracht dan ik van te voren had kunnen bedenken.
Erika

Gaby heeft door haar relaxte wijze, inzichtelijke vragen en respect mij geholpen mijn gedachtegangen te veranderen en tot de kern van wie ik ben komen. Mijn coachingstraject met Gaby heeft een grote impact op mij gehad en heeft mij ook handvatten gegeven om het groei door te zetten.
Jenni

Los van de kennis, expertise en ervaring van Gaby, is ze gewoon een mooi mens met een goede vibe waarbij ik me heel veilig en vertrouwd heb gevoeld!
Nathalie

Geweldige coach, reikt je de juiste handvatten aan om verder te kunnen, door de juiste vraagstelling en oefeningen prikkelt Gaby je en daagt ze je uit om na te denken en een bewuste keuze te kunnen maken.
Christa

Gaby heeft mij inzicht gegeven in de richting die ik op wil gaan en handvatten gegeven binnen mijn huidige werk waardoor ik me nu een stuk sterker voel. De gesprekken heb ik als prettig ervaren vanwege het goed doorvragen van Gaby en dat ze heel duidelijk is en dingen concreet maakt.
Sunniva

Wat mij heeft geholpen is het kijken naar mijn krachten en hoe ik die het beste in kan zetten. Ik ben een positief persoon, maar heb ook zo mijn onzekerheden en dit proces heeft me geholpen meer te kijken naar wat ik wel kan in plaats van wat ik niet kan. Niet perfect is ook goed en dat probeer ik te onthouden! En dus focus op waar ik goed in ben en daar nog beter in worden!
Linda

Door de combinatie van de structuur die Gaby biedt en haar persoonlijkheid ben ik er van overtuigd dat haar aanpak voor mij beter heeft gewerkt dan een willekeurig ander traject.
Remco

In een traject van een paar weken tijd, heeft Gaby mij op de spoor gezet, dat mij leidde om mezelf beter te leren kennen. Ik maak nu beter gebruik van mijn positieve krachten en weet meer wat ik wil in het leven. Dat geeft me rust.
Marjolein

Gaby geeft de juiste handvatten aan maar is ook duidelijk over het werk dat gedaan moet worden door de gecoachte zelf. Gaby stel goede vragen waardoor ik goed nadenkt over de verschillende onderdelen. En ze ook lekker direct, dat waardeer ik heel erg.
Linda

Ik vind het prettig om met Gaby te praten. Zij is rustig, kan goed luisteren en koppelt regelmatig terug; ook als het om lastige zaken gaat. Dat geeft mij input om tegenstrijdigheden of samenhangen te zien die ik zelf niet (meer) zie.
Judith

Structuur en tegelijk ruimte voor uitstapjes, je eigen tempo en vooral je eigen leerweg- dat is wat Gaby je biedt. Zoek je een gepassioneerde loopbaancoach die niet stopt voor je bij de kern bent? Dan is Gaby de aangewezen persoon.
Wouter

Dankzij dit traject is voor mij helder geworden in wat voor soort omgeving ik het liefste wil werken en wat mijn persoonlijke rol daarin bij voorkeur zou moeten zijn.
Robbert

Met open vragen en gerichte opdrachten, keerde ik in een paar weken terug op het pad naar wat ik wil en wat ik belangrijk vind in het leven. Gaby hield me een spiegel voor en ik kan nu duidelijker zien waar mijn krachten liggen. Deze gebruik ik in mijn nieuwe baan die bij me past.
Martin

Ik heb weer helder wat ik wil gaan doen en wat ik moet doen om dat te realiseren. En dat komt echt door het traject met Gaby.
Monique

Ik geef dit traject een 10 als cijfer. Je hebt mij enorm geholpen met mijn zoektocht naar “wat zou ik willen?” En tevens mijn zelfvertrouwen opgekrikt. Je bent een zeer prettig, open, direct en eerlijk persoon.

Mariska

Dit traject heeft me meer gebracht dan verwacht. Het heeft me op meerder fronten vooruit geholpen, terwijl ik alleen dacht aan een baan. Ik waas verrast dat ik als mens zo op een nieuw spoor sta. Ook was ik verrast dat ik mijn eigen drijfveer gewoon was vergeten 😊. Het was een positieve zoektocht.

Nanne

Ik heb Gaby ervaren als een heel prettige coach. Ze stelt de juiste vragen, blijft kritisch en heeft me veel inzichten gekregen. Ik bleef een beetje hangen in het veilige maar na ons laatste gesprek toch meteen aan de slag gegaan, wat heeft geresulteerd in een nieuwe baan.
Echt een aanrader om met Gaby aan de slag te gaan. Echt een cadeautje aan mezelf.

Kirsten

Open, eerlijke en toegankelijke coach! Ze weet de juiste snaar te raken en je hiermee te leiden tot nieuwe/ andere inzichten. De sessies zijn zeer waardevol voor mij geweest en een verrijking voor mezelf.

Linda

Na enkele jaren van het wisselen van banen en een voortdurende innerlijke strijd, besloot ik de hulp van Gaby in te roepen om een baan te vinden waar ik elke dag met plezier naartoe zou gaan. Gaby begeleid je door een intensief traject waarin je jezelf leert kennen en ontdekt wat voor jou echt belangrijk is en wat je gelukkig maakt. Gaby is een attente vrouw die oprechte interesse toont in jou en je wil helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Gaby is simpelweg een topcoach.

Vincent

Ik heb Gaby leren kennen als een energieke en professionele (loopbaan)coach. Ze is sterk in het aanreiken van de juiste tools en leuke zinvolle opdrachten tijdens de gesprekken. Ze stelt je echt op je gemak. Door de open en gelijkwaardige manier waarop Gaby coacht, heb ik vernieuwde stappen kunnen maken voor het vervolg van mijn loopbaan. Super tof!

Annelie

De gesprekken met Gaby zijn inspirerend. Door de directe vragen, het luisteren en de openheid ontstaat overzicht en helderheid. En ook bewustwording wat er bij mij past qua werk en – zeker zo belangrijk – dat ik er mag zijn.

Monique

Vanaf het eerste tot het laatste gesprek heb ik een heel fijn traject met jou belopen. Je hebt een groot empathisch vermogen en je geeft mij echt het gevoel dat je mij wilt helpen met oprechte betrokkenheid. Wat ik ook heel erg fijn vind is dat je dingen onthoudt, je pakt hierop terug waardoor het ook nog persoonlijker wordt. Daarnaast ben je recht door zee, dit vind ik heel fijn!
Jouw oprechte betrokkenheid blijkt ook weer in het laatste gesprek dat je aangeeft dat de deur altijd openstaat om, wanneer het nodig is, samen kort te sparren. Dit waardeer ik heel erg!
Nadine

Gaby heeft mij door haar positieve energie, enthousiasme, een luisterend oor te bieden en door de juiste vragen te stellen weer op de goede weg geholpen en mij richting gegeven voor meer werkplezier. Heel erg waardevol!

Eline

Hele fijne gesprekken gehad met Gaby. Ze heeft een goede vraagstelling waardoor het mij veel duidelijkheid heeft gegeven over hoe ik mijn loopbaan aan kan pakken. En wat mij een boost/plezier geeft!

Ralf

Rust en vertrouwen. Dat is wat ik weer terug heb gevonden door het traject met Gaby. Ik kan verder. Ik weet wat ik wil qua werk en ik durf veel meer op mijzelf te vertrouwen. 

Mark

Gaby heeft mij ontzettend goed geholpen met haar positieve energie. Ze luistert echt naar je wensen en behoeften en gaat mee op het tempo wat bij jou past.

Eva

Het coachingstraject heeft me gebracht in een positie van waaruit ik kan solliciteren. Dat was wat ik hoopte dat uit het traject zou komen, omdat ik alleen door te gaan solliciteren verder kan komen. Ik kan me nu gaan richten op het vinden van een baan die goed bij me past. Daarbij weet ik dat ik er grondig genoeg over nagedacht heb zodat als iets passends naar boven komt, ik daar nu zonder al te veel twijfel te hoeven voelen voor kan kiezen.

Arno

Gaby is een betrokken coach die je zelf aan het denken zet op een fijne manier. Door haar heb ik nieuw perspectief gekregen op mijn loopbaan en veel over mezelf geleerd. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!

Rosan

Gaby heeft een hele fijne manier van coachen, met leuke en leerzame opdrachten om je actief aan het denken te zetten over wat je kwaliteiten zijn en welke richting je op wilt met je werk. Het is niet standaard met een lijst hokjes aankruisen en al meteen in een bepaald beroepsprofiel belanden, maar zelf vrij denken. Ook de directe omgeving wordt erbij betrokken. Gaby is een hele prettige persoon om mee te sparren; met een open en hartelijke benadering en ze weet je aan te sproten. Geeft echt positieve energie mee! Groet, Monique

Monique

Door mijn coachtraject met Gaby stond ik bij mezelf stil waar je normaal gesproken gewoonweg niet de tijd voor neemt, maar wat wel heel erg waardevol is. In kaart brengen waar ik behoefte aan heb en wat bij mij past, en hier uiteindelijk ook naar handelen!
Gaby was echt betrokken bij mijn coachtraject en zij wilde er samen met mij écht het maximale uithalen. Ook dacht zij duidelijk in het belang van mij. Gaby heeft mij naast alle inzichten, ook het vertrouwen gegeven dat ik veel mooie kwaliteiten heb en hier ook voor mag staan! Ik ervaar rust omdat ik hierop meer durf te vertrouwen.

Sabine

Gaby heeft mij heel veel inzichten gegeven waardoor er veel vragen wat betreft mijn volgende stap in mijn loopbaan zijn weggenomen en ik gericht verder kan. Zij is heel erg betrokken, sociaal en biedt een luisterend oor. Ik zou haar iedereen aanbevelen!

Stefan

Ik ben heel blij met de wijze waarop het traject is vormgegeven en ik heb echt het idee dat we samen tot de kern zijn gekomen. Mijn zelfkennis is toegenomen en we hebben ook samen een concreet plan geformuleerd. Met name de focus op mijn positieve punten heeft mij geholpen. Die zie ik namelijk niet altijd zelf 😊

Ruben

Ik heb het traject als erg prettig ervaren. Gaby gaf een duidelijk beeld van hoe het traject eruit zou gaan zien, maar was ook flexibel om dieper of juist minder diep op bepaalde onderdelen in te gaan. Het traject heeft mij veel duidelijkheid en richting gegeven en ik ben qua werk nu precies op de plek waar ik moet zijn.

Sanne

De coachgesprekken heb ik ervaren als goed, effectief, plezierig informeel en ook leuk. Je weet heel goed de juiste vragen te stellen en je hebt mij ook geholpen om van een afstand naar de situatie te kijken, met een ruimere blik en met nieuwe ideeën te komen. Je straalt veel daadkracht uit en dat breng je over. Je toont oprechte interesse, niet alleen op het gebied van werk, maar ook op persoonlijk vlak hoe het met mij ging en gaat.

Ik weet nu heel duidelijk wat voor mij belangrijk is in mijn werk, wat ik nodig heb om werkplezier te hebben en waar ik weinig of geen energie van krijg op werkgebied. Met het coachingstraject heb je mij steeds verder op weg geholpen met mijn carrièreswitch.

 

Mieke

Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Gaby denkt erg goed mee en vult het geheel verder aan. Ik heb veel geleerd en kan er goed mee verder.

Martijn

De aanpak van Gaby is professioneel met een duidelijke structuur en een duidelijke doelstelling. De informele sfeer tijdens de gesprekken zorgde er voor dat er open discussies ontstonden die voor mij erg prettig werken en mij, na het einde van het traject, de richting hebben gegeven hoe ik mijn tijd en focus de komende maanden ga inzetten.

Bas

Gaby heeft mij in een voor mij moeilijke werkperiode richting gegeven en moed om te vertrouwen op mijn kwaliteiten. Hier ga ik mee verder. De gesprekken en oefeningen waren prettig. Gaby heeft zich gericht op mijn vragen en heeft mij meegenomen naar waar ik moeilijke stukken tegenkom.

Milou

Dankzij de intensieve en leuke sessies heb ik samen met Gaby antwoorden op mijn vragen gekregen. Door haar professionele hulp ben ik er achter gekomen welke richting voor mij het meest optimale gaat opleveren. Ik ben blij dat ik met haar dit traject ben gestart!

Job

Gaby is een energieke vrouw die je – door middel van de juiste vragen – stimuleert actief na te denken over waar je nou echt blij van wordt. Drie sessies gehad, die stuk voor stuk super waardevol zijn geweest!

Karlien

Het was erg leuk en leerzaam om mijn zakelijke ‘ik’ met bijbehorende kernkwaliteiten en plezier- gevers en ontnemers onder de loep te nemen. Ik heb het idee dat ik nu een veel duidelijker beeld heb van de richting waar ik naar toe wil de komende jaren. Gaby bedankt!

Maxime

Gaby heeft mij steeds aan het denken gezet en de nodige handvaten gegeven. Door middel van haar prettige begeleiding heeft ze verheldering gebracht in mijn zoektocht. Tijdens de gesprekken wist ze met haar oprechte interesse en positiveit (denken in mogelijkheden) telkens de juiste snaar te raken. Nogmaals heel erg bedankt Gaby!
Lydia

Ik heb een duidelijk beeld gekregen van wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik een werkgever te bieden heb. Hierdoor sta ik bij een nieuwe uitdaging steviger in mijn schoenen. Daarnaast heeft Gaby mij geholpen om mijzelf open durven te stellen voor mijn droom, en het meedenken / pad uitstippelen om dichter bij het verwezenlijken van de droom te komen.
Anita

Ik heb een duidelijk beeld gekregen van wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik een werkgever te bieden heb. Hierdoor sta ik bij een nieuwe uitdaging steviger in mijn schoenen. Daarnaast heeft Gaby mij geholpen om mijzelf open durven te stellen voor mijn droom, en het meedenken / pad uitstippelen om dichter bij het verwezenlijken van de droom te komen.
Anita

Gaby heeft mij in tijden van onrust en rumoer op werk goed geholpen om zaken weer duidelijk te krijgen en uit te pluizen waar ik mijn focus op moest houden en waar juist niet. Gaby heeft zich aangepast aan mijn wensen en behoeften waardoor ik het optimale uit het traject heb weten te halen! Gaby is een attente vrouw die meeleeft, maar tevens de juiste verdiepende reflectievragen weet te stellen.
Lysanne

Nogmaals dank voor alles! Je hebt me enorm geholpen weer mijn gewenste weg te vinden in de wirwar in mijn hoofd waarin ik vast liep. Dit en alle inzichten in mijzelf neem ik mee in mijn toekomstige avonturen, zowel professioneel als privé. Eigenlijk zou iedereen minstens één keer in z’n leven dit traject moeten doorlopen, alles wat je leert over jezelf kun je namelijk enkel in je voordeel laten werken. Mocht ik ooit weer vastlopen dan bel ik jou! Al betwijfel ik of dat nodig zal zijn met alle handvatten die je me gegeven hebt 🙂
Veri

Gaby heeft zich goed weten te verplaatsen in mijn belevingswereld en daarop gereageerd. Ze heeft haar mening geuit en mij hiermee geconfronteerd; wat prettig en leerzaam is. De snelheid en effectiviteit van het proces heeft mij plezierig en positief verrast.
Olivier (NL Leert door)

Het geeft je echt inzichten die je anders niet had gekregen.
Het heeft mij doen inzien dat het pad wat ik voor mezelf had bedacht helemaal niet het beste pad was en helemaal niet zo goed bij mij past. Alleen dat al vind ik echt super waardevol en ben ik heel blij mee dat ik dit nu weet.
Lisa (NL Leert door)

Ik wil jou bedanken voor jou directheid en professionaliteit. Onze gesprekken hebben mij veel inzicht gegeven in mijn gedachtenpatronen en heb geleerd hoe ik mij kan herpakken als die chaotische hersenspinsels met me aan de haal gaan. Een waardevolle basis om zelf verder aan te werken.

Dank dat je dit zij-traject hebt willen doen. Het was een beetje een zijpad van het loopbaantraject maar voor mij heel waardevol!

Francoise (NL Leert door)

Wat mij op de website van Gaby aansprak, heeft ze in het traject meer dan waar gemaakt. Ze heeft mij aan het werk gezet en tijdens de goede, open gesprekken heeft ze door het stellen van de juiste vragen ervoor gezorgd dat ik nu duidelijk weet welke kant ik op wil en vooral hoe ik dat moet aanpakken. Gaby is duidelijk, gestructureerd, analytisch maar bovenal een heel prettig persoon waar je je gelijk bij op je gemak voelt.

Anne Marie (NL Leert door)

Ik vond het prettig dat Gaby mij zelf in liet zien hoe ik ben en wat er bij mij past zonder dat zij een voorzet gaf. Ik ben niet alleen in gaan zien wat er qua werk bij mij past maar gewoon ook wie ik ben. Ik ben in gaan zien dat ik mag zijn wie ik ben. 

Danielle

Gaby is open en gestructureerd. Dit helpt om een helder plaatje te krijgen en om jezelf te blijven tijdens het traject. Het traject is helder en duidelijk opgebouwd. De structuur is er, maar er bleef ruimte om te doen wat er bij mij paste op dat moment.

Rosa (NL Leert door)

Ik vond het erg prettig om samen met Gaby mijn loopbaanpad helderder te krijgen. Ze heeft mij echt geholpen om overzicht te creëren en om stap voor stap te werken. Gaby straalt rust uit en dat stelt je op je gemak. Er was ruimte om mijn gedachten te delen. Vervolgens lukt het Gaby om er een geheel van te maken. Dat overzicht is zo prettig.

Monique (NL Leert door)

Zeer fijne gesprekken. Gaby kan erg goed luisteren om alles daarna concreet samen te vatten. Ze brengt overzicht in mijn hoofd.

Sarah (NL Leert door)

Het coachtraject was erg prettig. Het was echt een soort van ‘eyeopener’. Het heeft me verheldering gebracht in mijn wensen & mogelijkheden; waardoor ik gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe uitdaging die echt bij me past.

Barbara (NL Leert door)

Ik vond het coachtraject erg prettig. Ik vond het in het begin erg spannend. Vooral de mening die gevraagd werd van anderen. Maar daar heb ik juist heel veel aan gehad. Wat ik fijn vond was dat ik in het begin veel aan mezelf heb gewerkt waardoor ik de juiste beslissing kon maken in mijn loopbaantraject.
Daan

Gaby stelt je meteen op je gemak. Door de vragen die ze stelde en de oefeningen die we hebben gedaan, is de warboel in mijn hoofd bijna als vanzelf ontrafelt. Ik voel me weer ‘opgeruimd’, vrolijk, zelfverzekerd en sta weer met twee benen stevig op de grond.
Judith

Gaby stelde me de juiste vragen, gaf me inzicht in mijn denkpatronen en liet me ontdekken wat mijn krachten en belangrijkste normen en waarden zijn. Het is me nu duidelijk welke banen bij me passen en me energie zullen geven!
Susan

Ik ga jou helpen als loopbaancoach!
Realiseer vol vertrouwen duurzame veranderingen in je loopbaan.