Loopbaanadvies Breda

Loopbaanadvies Breda

Loopbaanadvies Breda

Als loopbaanadvies Breda coach laat ik je reflecteren, voorzie ik je van nieuwe inzichten en geef ik je stimulerende opdrachten.

  • Ontdek welke baan en omgeving voor jou het juiste is
  • Haal meer geluk, plezier en betekenis uit je werk
  • Leer je kwaliteiten kennen en durf hierop te vertrouwen

Weg met twijfels, onrust en frustraties

Ook al voelt het soms zo, je zit nooit vast in je werk. Wat zou jij doen als je vrij kon kiezen? Ontdek je talenten, combineer die met wat jij belangrijk in je werk vindt en waar jij je bed voor uit wilt komen: en maak dan de juiste keuzes.

Wat is loopbaanadvies en wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur wordt ook wel loopbaancoach genoemd; verschillende termen voor hetzelfde werk. Als loopbaancoach help ik je te bepalen welke baan het beste bij je past. We staan stil bij wie je bent, wat je kunt, wat je op dit moment doet, wat je zou kunnen doen, waar je plezier uit haalt, en waar je kansen liggen. Maar vooral ook: wat wil je eigenlijk? Dat laatste weet alleen jij, maar als jouw loopbaancoach kan je wel een spiegel voorhouden en net dat duwtje in de juiste richting geven.

Met welke vragen help ik jouw als loopbaancoach verder?

Ik haal geen plezier en voldoening meer uit mijn werk, wat kan ik doen?
Ik wil iets anders, maar wat?
Wat kan ik en wat wil ik eigenlijk?
Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe benut ik deze zo goed mogelijk?
Welke functie en/of werkgever past eigenlijk bij mij?
Wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Ik wil weer dat doen wat plezier en energie geeft en waar ik voldoening uit haal. Maar ik weet niet waar of hoe ik moet beginnen.

Hoe ziet loopbaancoaching eruit?

Wie je bent, wat bij je past en waar je naartoe wilt staat centraal. Jij bent tenslotte uniek en je coachingstraject is dat dus ook. Samen bepalen we je (dieperliggende) vraag en maken we een persoonlijk plan. In 6 gesprekken gaan we samen, stap voor stap, op zoek naar de baan die écht bij jou past.

Na ons traject lukt het je om zelfstandig om jouw nieuwe baan te vinden. Met de opgedane inzichten en tips weet je wat je te doen staat. Weet je hoe je binnen je huidige functie je werkgeluk eventueel kunt vergroten of weet je juist dat je klaar bent voor een nieuwe baan en werkomgeving. Je hebt het vertrouwen en de energie om de regie te (her)pakken!

Het resultaat:
Je bezit het vertrouwen en de energie om de regie te (her)pakken!