Jobcoaching Breda

Gaby Remmers

Jobcoaching Breda

Gun jezelf (weer) plezier in je werk, met Gaby Remmers Jobcoaching Breda!
Ik weet als geen ander wat het met je doet als je geen plezier of voldoening uit je werk haalt. Het zuigt je leeg. Het ondermijnt je zelfvertrouwen. Het beïnvloedt je humeur; ook privé. Heel eerlijk: je wordt er niet vrolijker van. De positieve keerzijde ken ik ook als geen ander. Als je wel het werk doet waar je achter staat, waar jij met jouw kwaliteiten tot je recht komt en waar je plezier aan beleeft. Dan ben je opgeruimd, energiek, vrolijk en je durft veel meer op jezelf te vertrouwen. Je hebt gewoon zin om te werken.

Gun jezelf dus (weer) plezier in je werk! Krijg inzicht in jouw talenten, waarden en ambities. Doe wat je écht belangrijk vindt en waar je plezier aan beleeft.

Ik ben met jobcoaching Breda en omstreken gespecialiseerd in loopbaancoaching (een ander woord voor jobcoaching) gericht op heroriëntatie van werk en functie. Twijfel je of je nog op de juiste plek zit binnen de organisatie, ben je op zoek naar meer uitdaging of simpelweg meer plezier in je werk of zoek je een nieuwe baan maar weet je niet waar te beginnen?
Dan is loopbaancoaching zeker iets voor jou.

Loopbaancoaching: stap voor stap ga jij naar een baan die bij je past.

Loopbaancoaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces. Het stelt je in staat om wenselijke en duurzame veranderingen in jouw loopbaan te realiseren.

In ongeveer 6 gesprekken gaan we samen, stap voor stap, op zoek naar de baan die écht bij jou past. Dit realiseer jij door middel van gestructureerde, gerichte gesprekken en het gebruik van passende oefeningen en coachtechnieken. Samen gaan we zorgen dat de belangrijkste puzzelstukken overzichtelijk op een rij worden gezet; zoals jouw pleziergevers en kernkwaliteiten. Om aan de hand hiervan te kijken welke werkzaamheden en banen hierbij aansluiten. Maar daarbij blijft het niet: we stellen een actieplan op zodat jij jouw passende baan ook daadwerkelijk gaat vinden.

Ik ben jouw procesbegeleider. Ik ondersteun en motiveer je om ook echt de stappen te zetten naar een baan die bij jou past.

Het resultaat:
Je doet wat je écht belangrijk vindt en waar je plezier aan beleeft.