Loopbaancoaching kosten

Loopbaancoaching kosten

Loopbaancoaching kosten

Aan loopbaancoaching zijn uiteraard ook kosten verbonden. De totale kosten zijn per praktijk, maar ook per traject verschillend. Wanneer je op zoek bent naar een loopbaancoach kom je er waarschijnlijk achter dat er verschillende vormen van coaching zijn. Dit kan bijvoorbeeld op afstand via enkel telefonisch contact of juist fysiek in een praktijk.

Ik spreek het liefste fysiek met mijn klanten af in mijn praktijkruimte in Breda. Face to face contact vergroot het succes van het traject. Wat betreft de kosten hanteer ik een vaste prijs per uur, te weten € 105,- per uur incl. BTW. Een afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. Hierdoor weet je precies waar je kostentechnisch aan toe bent. Maandelijks factureer ik achteraf de werkelijk bestede uren. Hierdoor worden de kosten gespreid.

Vrijblijvend intakegesprek

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek, waar geen kosten aan verbonden zijn. Gedurende dit gesprek bespreken we wat jouw vraag is en of loopbaancoaching goed aansluit bij jouw situatie en behoeften. Wat altijd voorop staat is dat we kijken wat JIJ nodig hebt; wat jou verder helpt. Daar passen we het programma op aan.

Loopbaancoach in centrum Breda

Voor vele Bredanaars is de koepel gevangenis een bekend gebouw. Sinds hier geen gevangenen meer zitten, is deze bijzondere plek omgebouwd tot broedplaats voor ondernemers. Zo ook voor mijn coachingspraktijk. Dichtbij het centrum van Breda, parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van het station. Op deze locatie help ik als loopbaancoach mensen die struggles hebben met hun werk of het vinden van de juiste baan.

Het resultaat:
We stellen een actieplan op zodat jij jouw passende baan ook daadwerkelijk gaat vinden.