Over Gaby Remmers

Gaby Remmers

Betrokken – Gelijkwaardig – Plezier

Mijn drijfveer is om mensen door inzicht in beweging te krijgen, zodat ze zelfstandig en vol vertrouwen duurzame veranderingen in hun loopbaan kunnen realiseren. Ik begeleid mensen die vastzitten in een werksituatie en niet weten waar of hoe ze moeten beginnen om hier verandering in aan te brengen.

Ik kijk zelf terug op 20 jaar werkervaring binnen het bedrijfsleven. Ook voor mij is mijn loopbaan een zoektocht geweest. Gestart binnen verschillende HR-functies, heb ik op een gegeven moment het roer omgegooid en ben ik overgestapt naar marktonderzoek als kwalitatief onderzoeker. Binnen deze rol heb ik me verder ontwikkeld tot customer experience-expert en heb ik veel organisaties verder geholpen door middel van onderzoek, coaching, trainingen en workshops. Deze brede achtergrond binnen HR, onderzoek, consultancy en coaching, maakt dat ik alle kennis en vaardigheden heb om jou te coachen met loopbaanvraagstukken.

Wat je van mij mag verwachten is dat ik luister zonder oordeel, rust breng, toegankelijk ben, de vraag achter de vraag stel maar ook scherp en praktisch ben. Ik spiegel, confronteer en plaats zaken (bijvoorbeeld denkpatronen) in een ander perspectief. Geen wollige toestanden en ook geen zijden handschoentjes. Maar altijd warm en respectvol!

Tot slot: mijn leidende waarden in alles wat ik doe zijn: betrokkenheid, gelijkwaardigheid en plezier! Hier sta ik voor en mag je mij op aanspreken!

Het resultaat:
Vol vertrouwen duurzame veranderingen in je loopbaan realiseren.