Loopbaancoaching Breda

loopbaancoaching breda

Wat is Loopbaancoaching?

Begint je werk steeds meer een worsteling te worden? Wil je vol energie, vertrouwen, kracht en plezier aan de slag om jouw loopbaan duurzaam vorm te geven? Start dan bij Gaby Remmers voor loopbaancoaching Breda.

Het op zoek gaan naar wat je echt wilt qua werk, wat jouw kracht is en wat je drijft, is lastig. Het zijn ook geen makkelijke vragen die je zo maar even beantwoordt. Sterker nog; het kan voor veel verwarring zorgen. Het lijkt wel een kluwen wol die helemaal in elkaar verstrikt is. Als loopbaancoach help ik je met het ontrafelen van deze kluwen wol. Ik help je de verschillende puzzelstukken helder te krijgen, door structuur aan te brengen in de chaos. Door alles in overzichtelijke brokjes te hakken (pleziergevers, kwaliteiten en drijfveren). Vervolgens help ik je deze puzzelstukken te vertalen naar banen die bij je passen en naar een concreet actieplan om die passende baan te vinden. Ik steun je in je zoektocht en ik motiveer je om door te gaan.

Wat levert loopbaancoaching in Breda op?

Het einddoel is dat jij weet waar je voor staat en voor wilt gaan. En op basis daarvan bewuste keuzes kunt maken en een concreet actieplan ontwikkelt waarmee jij jouw verdere loopbaan duurzaam kunt invullen.

Je weet waar je voor staat en voor wilt gaan

Je weet welke kwaliteiten jou verder brengen en je durft hierop te vertrouwen

Je voelt je vrijer en rekent af met irritaties en ‘de beren op de weg’

Je weet waar je plezier aan beleeft

Je weet nu hoe je het, met een concreet stappenplan, verder kunt aanpakken.

En bovendien: weg zijn die onrust, de frustratie en het energielek!

Het resultaat:
Je weet precies wat je wilt en hebt alle middelen in handen om je droombaan te krijgen!