06 45 89 65 69

Gun jezelf (weer) plezier in je werk

WAT IS LOOPBAANCOACHING EIGENLIJK EN WAT LEVERT HET MIJ OP?

Het op zoek gaan naar wat je echt wilt qua werk, wat jouw kracht is en wat je drijft, is lastig. Het zijn ook geen makkelijke vragen die je zo maar even beantwoordt. Sterker nog; het kan voor veel verwarring zorgen. Het lijkt wel een kluwen wol die helemaal in elkaar verstrikt is. Als loopbaancoach help ik je met het ontrafelen van deze kluwen wol. Ik help je de verschillende puzzelstukken helder te krijgen, door structuur aan te brengen in de chaos. Door alles in overzichtelijke brokjes te hakken (pleziergevers, kwaliteiten en drijfveren). Vervolgens help ik je deze puzzelstukken te vertalen naar banen die bij je passen en naar een concreet actieplan om die passende baan te vinden. Ik steun je in je zoektocht en motiveer ik je om door te gaan.

Het resultaat: Je weet precies wat je wilt en hebt alle middelen in handen om je droombaan te krijgen!

Loopbaancoaching in Breda

Als loopbaancoach in Breda help ik je bij het vinden van wat je echt wilt met betrekking tot je werk. Samen gaan we kijken wat jou drijft en waar jouw krachten liggen. Vragen waarvan de antwoorden niet een, twee, drie op tafel liggen. Het kan een verwarrend proces zijn om hier zonder hulp de juiste antwoorden op te vinden. Met mijn loopbaan coachingspraktijk in Breda ondersteun ik juist bij deze belangrijke vraagstukken.

Waarom een loopbaancoach?

Ik help je bij het helder krijgen van de verschillende puzzelstukken en breng structuur aan in de chaos die jij voelt. Samen gaan we zorgen dat de belangrijkste puzzelstukken overzichtelijk op een rij worden gezet. Om aan de hand hiervan te kijken welke werkzaamheden en banen hierbij aansluiten. Maar daarbij blijft het niet, ook de belangrijke vervolgstappen worden besproken. We stellen een actieplan op zodat jij jouw passende baan ook daadwerkelijk gaat vinden. Ik ondersteun en motiveer je om ook echt de stappen te zetten naar een baan die bij jou past.

Wat het oplevert? Jij weet exact wat je wilt bereiken en hebt alle tools in handen om je droombaan te bemachtigen.

Loopbaancoach in centrum Breda

Voor vele Bredanaars is de koepel gevangenis een bekend gebouw. Sinds hier geen gevangenen meer zitten, is deze bijzondere plek omgebouwd tot broedplaats voor ondernemers. Zo ook voor mijn coachingspraktijk. Dichtbij het centrum van Breda, parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van het station. Op deze locatie help ik als loopbaancoach mensen die struggles hebben met hun werk of het vinden van de juiste baan.

Coachingsprogramma op maat

  • In ongeveer vijf gesprekken gaan we samen op zoek naar een baan die 100% bij jou past.
  • We beginnen breed om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in wie jij bent, in jouw gedrag en blinden vlekken en jouw waarden en normen.
  • Ik ga in gesprek met jouw omgeving om 360 graden feedback te krijgen. Dit geeft waanzinnig waardevolle inzichten over hoe anderen jou zien.
  • Vervolgens kom je tot jouw drijfveer. Dit is de kapstok die wordt gebruikt om het type werk en omgeving te vinden die bij je passen.
  • Er wordt een stappenplan gemaakt zodat je met focus het pad naar jouw ideale baan gaat bewandelen.
  • Voor ieder coachingsgesprek krijg je praktische opdrachten om thuis aan te werken.

Loopbaancoaching kosten

Aan loopbaancoaching zitten uiteraard ook kosten verbonden. De totale kosten zijn per praktijk, maar ook per traject verschillend. Wanneer je op zoek bent naar een loopbaancoach kom je er waarschijnlijk achter dat er verschillende vormen van coaching zijn. Dit kan bijvoorbeeld op afstand via enkel telefonisch contact of juist fysiek in een praktijk.

Ik spreek fysiek met mijn klanten af in mijn praktijkruimte in Breda. Face to face contact vergroot het succes van het traject. Wat betreft de kosten hanteer ik een vaste prijs per uur, te weten €95,- per uur. Een afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. Hierdoor weet je precies waar je kostentechnisch aan toe bent.


Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is en wat jouw vraagstuk is. Hierna kan ik aangeven hoeveel gesprekken ik denk dat er nodig zijn om jou goed te kunnen helpen.