06 45 89 65 69

Gun jezelf (weer) plezier in je werk

Loopbaan APK

Wil je meer weten over de Loopbaan APK, vraag de brochure aan. Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar info@gabyremmerscoaching.nl

Vergroot de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers

Als werkgever wil je enthousiaste en betrokken medewerkers die graag bij de organisatie willen (blijven) werken. Die nu op de juiste plek zitten, maar zich ook verder blijven ontwikkelen naar een plek voor de toekomst. Als medewerker wil je een fijne baan in een organisatie waar je plezier en voldoening uithaalt, waar je een waardevolle bijdrage kan leveren en waar je kwaliteiten volledig tot recht komen.

Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers maken het verschil!

Maar hoe zorg je als werkgever ervoor dat je medewerkers gemotiveerd blijven en plezier houden in hun werk? Dit kan lastig zijn. Verwachtingen van beide kanten hoog. Veranderingen volgen elkaar razendsnel op. De druk neemt alleen maar toe. En hierin kun je elkaar uit het oog verliezen. Gevolg: ontevredenheid, disfunctioneren, desinteresse, verloren raken, over grenzen gaan, frustratie en burn-out. Zelfs goede medewerkers kunnen vertrekken, terwijl het nu juist zo moeilijk is om goede mensen te vinden.

Investeer daarom proactief in de inzetbaarheid en zelfmanagement van je medewerkers door hen een Workshop Loopbaan APK aan te bieden!

In de Loopbaan APK nemen medewerkers hun eigen loopbaan, eigen werk en eigen werkplezier onder de loep. Ze maken een concreet actieplan waar ze zelf verder mee aan de slag gaan.

Wil je meer weten over de Loopbaan APK? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Of vraag de brochure aan via info@gabyremmerscoaching.nl.