06 45 89 65 69

zet je loopbaan op het juiste pad

SOMS MOET JE LEF HEBBEN, OM HET HEFT IN EIGEN HAND TE NEMEN

Loopbaancoaching

Begint je werk steeds meer een worsteling te worden? Wil je vol energie, vertrouwen, kracht en plezier aan de slag om jouw loopbaan duurzaam vorm te geven? Start dan met een loopbaancoachingstraject van 6 gesprekken.


Wil je meer weten? Klik hier

Personal coaching

Je doet wat je wilt doen! Je zit goed op je plek en je hebt geen behoefte aan een andere baan of omgeving. Toch loop je soms tegen zaken aan of krijg je te maken met situaties of met mensen die je voor een uitdaging stellen. Personal coaching helpt jou krachtiger, doelgerichter en effectiever te functioneren.

Wil je meer weten? Klik hier

Loopbaanpitsstop

Je wilt graag een keer sparren met een onafhankelijk persoon over waar je nu staat in je loopbaan. Je hebt niet de behoefte aan een traject en je hebt eigenlijk ook niet echt een issue. Maar je hebt wel de behoefte om even een pas op de plaats te maken. Dan is de Loopbaanpitsstop ideaal voor jou.

Wil je meer weten? Klik hier

Susan, Officemanager Tandartsenpraktijk

"Gaby stelde me de juiste vragen, gaf me inzicht in mijn denkpatronen en liet me ontdekken wat mijn krachten en belangrijkste normen en waarden zijn. Het is me nu duidelijk welke banen bij me passen en me energie zullen geven!`"